top of page
Пошук
skscavolinileopoli

3 помилки, яких слід уникати при облаштуванні сучасних кухонь




Мінімальна кухня? Уникайте цих помилок

Облаштування мінімалістської кухні може здатися прогулянкою в парку: приберіть все зайве, збережіть нейтральні кольори, чисті лінії, і все готово, чи не так? Це не зовсім так: кожен, хто обрав його, знає, що мінімальний стиль меблів, незважаючи на те, що він є синонімом простоти, зовсім непросто відтворити. Ви боїтеся помилитися при проектуванні сучасної кухні? Ви в правильному місці: ось 3 найпоширеніші помилки при облаштуванні мінімалістської кухні, а також практичні поради, як їх уникнути.





1. Менше - це краще...Але не завжди!

Мінімалізм вчить усувати зайве, але коли мова заходить про кухню, ми не можемо забувати, що вона є перш за все робочим місцем і як таки вимагає певного «обладнання».

Отже, як ми можемо уникнути ризику: пожертвувати функціональністю заради естетики, отримавши в кінцевому підсумку кухню, яка виглядає красиво, але важко використовувати? Переконайтеся, що є достатня кількість робочих поверхонь, добре організовані місця для зберігання та щоб кожен посуд або каструля завжди були під рукою.





Додаткова порада: щоб створити чисте та мінімальне середовище, яке заохочує певну психічну розслабленість, періодично наводьте порядок у коморі, також оптимізуючи простір у стінках.





2. Нуль налаштування

Мінімальний не означає безхарактерний: добре зменшити розмір меблі вдо найнеобхіднішого, але не забувайте додати свій особистий штрих, наприклад, поставивши ароматичну рослину на підвіконня, накривши барвистий стіл, розставивши улюблені кулінарні книги або виставивши красиву мармурову обробну дошку. Насправді, чи знаєте ви, що натуральні матеріали, такі як світле дерево чи камінь, чудово підігріють навколишнє середовище, не відмовляючись від стриманості мінімалізму? Ваша кухня має бути гостинним, а не асептичним місцем.





3. Погане освітлення

У мінімалістичному дизайні освітлення також відіграє вирішальну роль: чи не хочете ви нехтувати ним? У цьому випадку найпоширенішими помилками є дві: недооцінка вибору світильників, зрештою облаштування темного та не дуже функціонального середовища або, навпаки, перебільшення, встановлення занадто холодних та інтенсивних лампочок, які більше підходять для кімнати очікування, ніж для кухні. Рішення? Створіть правильний баланс, граючи спрямованим світлом, яке дозволяє регулювати інтенсивність і положення за потреби.





Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!

9 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page