top of page
Пошук
skscavolinileopoli

3 столи, 3 різні душі



Фокус на нову колекцію столів: ми представляємо Manhattan, Infinity та Metropolis


Давайте поговоримо про безперечного головного героя вітальні: ви вже обрали стіл для своєї вітальні? Ми впевнені, що після прочитання статті ви вже матимете чіткіші ідеї! Ось нові обідні столи Manhattan, Infinity та Metropolis, 3 різні моделі, щоб задовольнити ваші уподобання щодо меблів та будь-який контекст вставки.





Манхеттенський стіл

Кожен, хто любить ідею зібратися за столом зі своїми близькими, очінить його дизайн: великий і зручний. Manhattan стає ідеальним союзником у створенні дружніх просторів. Доступний у трьох варіантах (прямокутний стіл, круглий стіл, консоль), він пропонує різні комбінації, подовжуючи до 450 см, щоб розмістити стільки гостей, скільки ви хочете. Відмінна риса цього столу з тонкою обробкою? Схрещені ніжки, які, крім зміцнення і без того міцної конструкції столу, додають стилю та шарму вашій їдальні.





Нескінченний стіл

Розсувний стіл Infinity висотою 76 см, з металевими ніжками та квадратною формою має міцний і вишуканий зовнішній вигляд, який добре впишеться в кухню в сучасному мінімальному стилі.





 Додаткова перевага? Його дуже просто відкрити, завдяки цьому Infinity стає великим столом, за яким сім'я та друзі можуть зібратися з особливою нагоди.





Стіл Метрополіс

Також доступний у прямокутній версії, мабуть, саме в бочкоподібній стільниці стіл Metropolis виражає весь свій характер. Дуже висока якість обробки зберігається аж до ніжок, металевих ніжок, які створюють прекрасний контраст зі стільницею. Результат? Унікальний кухонний стіл з вінтажними мотивами, якому судилося стати центральним елементом вашої їдальні.







Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854




Ми знаємо про меблі усе!



16 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page