top of page
Пошук
skscavolinileopoli

3 ідеї, як замаскувати стовп у будинку





Хто сказав, що стовп повинен тримати лише дах? Він може зробити для нас набагато більше! Будь-який структурний елемент, яким би «зайвим» він не здавався, можна інтегрувати в меблі, ставши центром дизайну інтер’єру. Але як може виділятися опорна колона, якщо вона, наприклад, розташована посередині вітальні? У цій статті ми пропонуємо 3 ідеї для інтегрувати стовп.


1. Декоративні покриття

Одним з найефективніших рішень прикраси несучої колони є покриття, вибір якого в значній мірі залежить від загального стилю навколишнього середовища і ваших особистих переваг. Дерево, натуральний камінь, відкрита цегла, декоративна плитка або шпалери – лише деякі з доступних варіантів.





Якщо ви дуже творча людина, ви можете додатково збагатити несучу колону, додавши такі елементи, як полиці та світлові гірлянди, які допоможуть зробити її ще красивішою, привертаючи погляди.



2. Функціональна інтеграція

Стовп у центрі кімнати, безумовно, є викликом з естетичної точки зору, але, як ми знаємо, якщо ви не можете перемогти свого ворога, зробіть йому друга: гарна ідея замаскувати оголену колону у вітальні полягає в тому, щоб перетворити його на декоративний аксесуар меблів, зробивши його 100% функціональним. Приклад? Якщо дозволяє вільний простір, ви можете побудувати книжкову шафу або полицю навколо колони, додавши полиці або викопавши ніші для демонстрації вашої книжкової колекції.





3. Природні стихії

Що, якби ви принесли трохи природи у свій дім? Ви можете перетворити колону на вертикальний сад, повісивши на стелі висячі рослини або створивши полиці для танцюючих папоротей і кольорових орхідей, таким чином обставивши теплий і гостинний куточок.







Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!



6 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page