top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Sink Green: інноваційні технології для майбутнього



Виробник мийок Schock розробив лінію продуктів, де стійкість поєднується з функціональністю - Cristadur® Green Line — це лінійка кварцових композитних мийок, які представляють стійку якість преміум-класу.


З Green Line Cristadur® компанія Schock розробила перший матеріал, який на 99% складається з натуральної, відновлюваної та переробленої сировини; ці моделі складаються з 75% кварцового піску в поєднанні з природними барвниками та сполучними речовинами, виготовленими з перероблених або відновлюваних матеріалів.

Кольори, доступні для цієї нової серії, нагадують про природу: день (або яскраво-білий), ніч (або інтенсивний чорний) і сутінки (або голубино-сірий), доданий новий колір, який нагадує землю та всі її компоненти.



Greenwich

Мийка Greenwich, яку можна встановити як над, так і під стільницею, характеризується напрямною, по якій можуть легко ковзати різні сумісні аксесуари, такі як обробні дошки, підноси та кошики, що полегшує та прискорює всі кроки під час створення смачних страв.


Wembley

Раковина Wembley, оснащена ванною та зливним краном, безсумнівно, є найбільш класичною та традиційною в лінійці. Завдяки своїй формі він може задовольнити будь-які потреби, ставши справжнім героєм на кухні.



Незважаючи на те, що умивальники Schock розраховані на довгий термін служби, беззаперечно, що з роками вони можуть зношуватися і тому потребують заміни.

Відповідно до принципів екологічного мислення компанії, раковина увійде в процес циклічної економіки, у результаті чого вона повернеться до замкнутого циклу виробництва та буде перероблена для створення нових раковин, таким чином запроваджуючи ресурсозберігаюче виробництво.

Таким чином, старі раковини Cristadur® Green Line дуже екологічно чисті!





Звертайтеся!


салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174


Ми знаємо про меблі усе!











5 переглядів0 коментарів

コメント


bottom of page