top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Висота кухонних шаф



Дизайн

Почнемо з початку. Що таке настінний блок? Це тумба, яка не спирається на землю, а підвішується на стіну, яку можна закрити дверцятами або відкрити. Настінні блоки доповнюють кухонні основи з практичної та естетичної точки зору. Це незамінні предмети обстановки, за допомогою яких можна створювати різноманітні композиційні «дизайн», маючи приємну різноманітність розмірів, обробки, кольорів, типів отворів та доступного освітлення.

З чого почати, щоб вибрати ідеальний настінний блок? Давайте дізнаємося за 4 кроки


1. Розмір має значення


Для кожного стилю кухні є настінні блоки, які змодельовані згідно дизайну, залежно від того, чи є він мінімалістичним і сучасним, вишуканим і елегантним або класичним і сільським. Якщо, з одного боку, настінні блоки є справжніми «трансформерами», які пристосовуються до будь-якого естетичного смаку, то з іншого боку вони підкоряються точним розмірам.


Стандартна глибина настінних блоків становить 36 см, що менше, ніж у стільниці, яка в середньому становить близько 60 см, щоб мати достатньо місця для маневру на кухні та уникнути зіткнень, коли ми боремося з приготуванням страв:)

Канонічна відстань від основи залежить від моделі і становить приблизно від 51 до 60 см. Однак це змінна міра, оскільки настінні блоки можуть бути закріплені на різній висоті відповідно до конкретних потреб.


2. Половина зросту красуні

Висота кухонних шаф варіюється в залежності від обраного типу герметичності. Сьогодні ми можемо вибрати стінні блоки 40, 60, 80, 120 см, модульні конструкції, закриті або відкриті відсіки. Ми можемо створювати кухню лише з верхніх тумб закриті або з відкритими елементами. Крім того, ми маємо можливість комбінувати закриті та відкриті елементи, полиці.


Ще один фактор, який слід враховувати, - це зріст тих, хто частіше користується кухнею. Для максимальної ергономіки, щоб можна було без проблем пересуватися і мати вільний доступ до всього.


3. Види отворів

При виборі кухонних гарнітурів також важливе значення мають способи відкривання для зручного та доступного щоденного використання. Розглянемо основні з них:


Відкриття на петлях: це класичне відкриття кухонних шаф, в якому дверцята з’єднані з рамою за допомогою петель, закріплених збоку, і можуть відкриватися вправо або вліво. Вигідне рішення в економічному плані, але воно може створювати перешкоди для зору та пересування.

Відкриття Push-pull: ідеально підходить для гладких дверей без ручок, дозволяє відкривати настінний блок легким натисканням на двері.

Відкриття під нахилом: дверцята відкриваються вгору легким натисканням руки, дуже зручне рішення, оскільки воно забезпечує безперешкодний доступ до внутрішньої частини настінного блоку.

Відкидний отвір: дверцята розділені навпіл і в піднятому стані розташовуються вгорі складеними.


4. Робимо світло

Незалежно від висоти, на якій ми будемо розташовувати настінні блоки, нам доведеться враховувати правильне освітлення.


Найпоширенішою системою, безумовно, є вставка світлодіодних профілів під лінійку настінних блоків на всю довжину, в центрі або ближче до стіни: функціональний та естетичний вибір, який спрощує роботу та надає елегантності навколишньому середовищу.


Іншим дуже елегантним рішенням є світлодіодні світильники, вбудовані з боків настінних блоків, які створюють дивовижні світлові ефекти, зокрема зі скляними дверцятами, в яких оживають яскраві світлові картинки.



Хочеш кухню, яка не має аналогів? Звертайся! салон Scavolini Lviv м.Львів, вул. Городоцька 174 063-241-58-54

10 переглядів0 коментарів

Hozzászólások


bottom of page