top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Де поставити табурети на кухні?



Вас підкорила кухня з островом? І тоді ви також закохаєтесь у дизайн кухонних табуретів, які необхідні для насолоди контекстом і створення сімейної атмосфери. Але де розмістити табурети на кухні? Ось 3 ідеї, як зайняти табуретки на почесному місці.





Табурети навколо снекової стійки

Як на великій, так і на маленькій кухні острів може замінити обідній стіл, тому для нього потрібні стільці, а точніше, високі табурети.

Невипадково найбільш класичне розміщення табуретів навколо кухонного острова або стійки для закусок: таке розташування створює ідеальну обстановку для зустрічі з родиною за сніданком, перевірки робочої електронної пошти або просто спілкування з гостями під час приготування їжі. вечеря.





Барні стільці

Навіть на кухні ви можете створити невеликий барний куточок: все, що вам потрібно, це додаткова полиця або візок, кілька обраних пляшок, кілька зручних барних стільців і готово. Самі табурети стануть головними героями цього простору, запрошуючи всіх посидіти та насолодитися напоєм у компанії.





Біля вікна

Уявіть собі, що ви п’єте ранкову каву, а сонячні промені зігрівають ваше обличчя та освітлюють сторінки вашої улюбленої книги: як чарівно! Поставивши одну або дві табуретки біля вікна, можна створити куточок відпочинку, де можна викроїти для себе особливі моменти протягом дня. Це також буде гарною можливістю розсадити рослини або ароматні трави на підвіконні, створивши міні-зелений оазис.





Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!



10 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page