top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Куди класти книжки?



Сучасні книжкові шафи та інші рішення для зберігання книг, якщо у вас немає книжкової шафи

Ви завзятий читач? Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу захоплюючим романам, короткому нон-фікшну чи інтроспективній поезії, ми впевнені, що ви довго боролися, щоб створити простір для своїх книг удома: інколи просто наявність спеціального куточка може перетворити інтер’єр на літературний рай . У цій статті ми розглянемо різноманітні сучасні варіанти книжкових шаф, беручи до уваги різні середовища та час доби, коли ви можете взяти, погортати та прочитати книгу, а потім покласти її назад. Насолоджуйтесь читанням!




Особиста бібліотека

«Заходь, я покажу тобі свою книжкову колекцію»: скільки разів ти думав це сказати? Повна бібліотека – мрія всіх ентузіастів. Це не так складно зробити, розумієте? Якщо вам пощастило мати додаткову кімнату, можна подумати про те, щоб повністю обставити її книгами, розставивши настінні полиці, розділивши їх за жанрами або авторами. Ця особиста бібліотека може стати ідеальним місцем для вечірнього читання: зручне крісло та м’яке світло і вуа-ля бібліотека мрії готова.



Не вистачає місця для цілої бібліотеки?

Це не означає, що потрібно відмовитися від куточка, присвяченого книгам, а точніше, книжкової шафи! Стратегічно розташовані у вітальні, офісі чи спальні, модульні книжкові шафи є розумним рішенням для розміщення ваших декоративних і недекоративних предметів, таких як телевізор, наприклад.


У цьому контексті стінові системи також чудово підходять для поділу відкритого простору, символічно відокремлюючи кухню та вітальню для створення більш інтимної атмосфери: таким чином вітальня стає ідеальним місцем для того, щоб взяти вранці книгу та швиденько прочитати перед тим, як йти на роботу.


Але є ще більше: завдяки багатофункціональним системам стін ви також можете покласти книги у ванній кімнаті, якщо хочете, скориставшись моментом відпочинку у ванні, щоб дочитати.




Полиці, полиці та візки для книг

Якщо ви хочете створити сучасну вітальню, порада також скористатися полицями: творчо розташована по стінах, можливо, біля столу чи телевізійної шафи, завдяки цьому рішенню Ви можете з легкістю швидко витягнути будь-яку книгу, яку Ви хочете, не шукаючи її годинами чи довгими годинами в окремій бібліотеці.



Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!



10 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page