top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Куди подіти взуття вдома



Багато рішень для зберігання взуття

Серед тапочок, кросівок, черевиків і ботильйонів, накопичених роками, розставити взуття вдома стає все більш складним завданням! Але не хвилюйтеся: навіть за наявності невеликого входу або гардеробу, повного одягу, ви знайдете прості, але стратегічні ідеї, як привести все своє взуття в порядок.




Стійка для взуття – це незмінне рішення

Доступна в різних стилях і розмірах, полиця для взуття залишається одним з найкращих варіантів для зберігання взуття вдома, оскільки її можна інтегрувати в будь-яке середовище, від входу в коридор і до спальні. Тепер постає дилема: відкрита чи закрита полиця для взуття? З першим рішенням, звичайно, легше знайти та вибрати взуття, коли це необхідно, але ризик ефекту «магазину» ніхто не відміняв. Щоб у домі завжди був порядок, якщо у вас достатньо місця, ви можете розмістити взуття в гардеробі, а ще краще в гардеробі, використовуючи полиці, щоб розділити пари відповідно до сезону, стилю та функціональності.




Вертикальні органайзери, якщо у вас мало місця

Але куди подіти взуття, якщо у вас немає полиці для взуття? Для тих, хто живе в невеликих приміщеннях, використання висоти стін завжди є ключовим – як щодо підвісних стелажів за дверима? Вони можуть перетворитися на практичне сховище для вашого взуття, наприклад, для бігу. В цілому, ці системи не тільки оптимізують простір, але і дозволяють підтримувати певний візуальний порядок, уникаючи залишати взуття по всьому будинку.


Як заховати взуття

Щоб мати ще чистіше та організоване середовище, ви нарешті можете мудро сховати своє взуття, зберігаючи його від пилу, зносу та сторонніх очей. Меблі, такі як підставки, лавки чи контейнери для пуфів, дуже зручні для непомітного розміщення кросівок і балеток, пропонуючи не лише непомітне зберігання, але й дизайнерський предмет меблів, який можна використовувати як додаткове сидіння.





Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!



7 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page