top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Кухня з відкритими або закритими модулями?



Відкриті елементи чи закриті, що краще для кухонної композиції? Можливо обидва варіанти!


Коли справа доходить до облаштування кухні, вибір між відкритими і закритими модулями може мати значний вплив на естетику композиції, а також на функціональність простору.

У цій статті ми дослідимо відмінності між двома типами настінних блоків і дамо вам поради, як найкраще збалансувати дизайн і корисність.



Відкриті кухонні модулі

Співучасники сучасного стилю, відкриті елементи в основному характеризуються «відкритими» полицями, тобто зі спинкою, але без дверцят, які розміщуються горизонтально або вертикально, обрамляючи кухню в ногу з часом.


Однією з головних переваг відкритих полиць є те, що все під рукою: посуд і інгредієнти...одним словом доступніше, ніж будь-коли, що полегшує ваше життя, коли вам важко знайти рецепт.


Також не варто недооцінювати можливість виставити свій улюблений набір посуду, тарілки, прикрашені декупажем, та інші предмети колекціонування, що додасть кухні повністю індивідуальний відтінок. Але знаєте, почесті й тягарі: оскільки все видно, щоденна перевірка порядку обов’язкова при відкритих шафах.



Закриті кухонні модулі

Ви любите готувати, але не завжди наводити порядок? Закриті настінні блоки, більш традиційного характеру, стануть вашими головними союзниками в підтримці кухні у чистоті (принаймні на перший погляд!): пропонуючи весь простір, необхідний для організації предметів різного розміру, від комори до техніки, вони ревниво охороняють вміст, завдяки наявності дверцят.



Але як завжди знаходити те, що шукаєш, навіть у безладі? Відповідь полягає в хорошому освітленні, тому ми рекомендуємо встановити вбудовані світильники або світлодіодні стрічки під різними полицями.


Чергування порожнього і повного

Вибір між відкритими і закритими модулями на кухні - це рішення, яке в основному залежить від ваших смаків і практичних потреб, але що ви думаєте про збалансоване поєднання? Чергування закритих відсіків і, наприклад, відкритих колон надає великого руху кухонній композиції і водночас змушує відчувати повсякденне життя ідеально організованим способом.



Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv


вул. Городоцька 174


+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!

12 переглядів0 коментарів

Opmerkingen


bottom of page