top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Маленька гардеробна



Маленький гардероб для великої модниці: ідеї створення гардеробної в невеликих приміщеннях

Якщо у Вас невеличка квартира і Ви мрієте про гардеробну,але переживаєте де і як її вмістити... у нас є хороші новини: трохи винахідливості та, перш за все, правильного проекту, навіть невелику шафу можна перетворити на гарну та затишну гардеробну. У цій статті ми покажемо вам, як скористатися перевагами багатофункціональних систем BoxLife Scavolini для створення невеликої, але добре організованої гардеробної.



Шафа на замовлення

Безсумнівно, шафа-купе, виготовлена ​​на замовлення, є одним із найрозумніших рішень, щоб максимально використати кожен сантиметр і створити достатньо місця для зберігання одягу та аксесуарів. Ці шафи адаптуються до розміру кімнати та можуть бути налаштовані відповідно до ваших потреб, що дозволяє використовувати шафу зверху вниз, передбачаючи як полиці для складання светрів, так і вішалки для коктейльних суконь.




Так само, як одяг адаптується до вашого силуету, гардероб також якнайкраще підлаштовується під ваші форми: вам потрібно обставити довгу вузьку спальню чи квадратну спальню? У першому випадку ви можете вибрати шафу-купе з розсувними дверима, щоб забезпечити практичність і місткість розмірів, а в другому – кутову гардеробну, здатну дати нове життя кутам будинку та полегшити зміна вбрання.





Висувна гардеробна

Але куди поставити гардеробну, якщо навіть ліжко не поміститься? Коли справа доходить до створення гардеробної для невеликої кімнати або навіть для квартири-студії з міні-кухнею, важливо вибрати сучасні та динамічні меблі, здатні адаптуватися до різноманітних ситуацій, трансформуватися та ховатися відповідно до потреб. У цьому контексті колекція BoxLife пропонує цікаві рішення для зон вітальні та спальні, пропонуючи відкриті шафи або шафи з висувними дверима (одно- та подвійними), які можуть вмістити від двоспального ліжка до розкладного двоярусного ліжка, від письмового столу до пральної машини.





Варто відзначити систему освітлення всередині шаф, функціональну та здатну створити вражаючу естетику, а також серію аксесуарів для гардеробу ( полиці для штанів, полиці для взуття, ящики з алюмінієвими рамами, аксесуари з екошкіри для предмети тощо), які ще більше спрощують організацію та вибір образів, задовольняючи ваші потреби.


Окрім комфорту, ці композиції також мають різні матеріали та оздоблення, які можна поєднувати з рештою меблів.




Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854




Ми знаємо про меблі усе!

10 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page