top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Місце для тарілок на кухні



Вбудована, окремо стояча або відкрита сушарка для посуду: чим більше у вас посуду, тим більше ви зможете розмістити!

Ви постійно накопичуєте брудний посуд чи регулярно миєте посуд після кожного прийому їжі? В обох випадках на кухні не обійтися без решітки для тарілок, необхідної для того, щоб його висушити. Але давайте відкриємо найпопулярніші моделі сушильників для посуду!




Вбудований слив для посуду

Під час проектування нової кухні, одним із варіантів є додавання настінного блоку з сушаркою для посуду, оснащеного піддоном для збору крапель і достатньо великою решіткою, щоб розмістити ваш набір тарілок, склянок і столових приборів. Цей тип полиць для тарілок, окрім того, що відповідає функціональності приміщення, є надзвичайно стриманим. А також допомагає підтримувати охайний зовнішній вигляд кухні: фактор, який не можна недооцінювати, якщо ви віддаєте перевагу вітальні з мінімальним дизайном.



Однак є також деякі недоліки, які слід враховувати при застосуванні вбудованих сушильників для посуду, наприклад, необхідність, враховувати фіксовані розміри кошика чи підносу для розміщення каструль, друшляків або іншого кухонне начиння, яке використовується для приготування чудового обіду з родиною чи друзями.



Відкрита стійка для тарілок

Одне з найпрактичніших рішень для прискорення миття посуду та склянок — це відкритий стелаж прямо над раковиною. І навіть шеф-кухарі це добре знають: професійна кухня Mia у співпраці з Carlo Cracco включає підвісну конструкцію для утримання, паралельну острову, яка підтримує лінію приготування їжі: миття та сушіння, нарізання та приготування.


Однак зверніть увагу, як ви розставляєте посуд: ця модель сушарки для посуду, будучи помітною, може зробити стільницю більш хаотичною, створюючи образ менш охайної кухні.




Чи все висохло? Зарезервуйте місце в шафі для порцелянового сервізу із золотою окантовкою, а розкладіть повсякденні кобури, тарілки та блюдця у візку.





Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854




Ми знаємо про меблі усе!




15 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page