top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Нові столи та стільці



Сімейство аксесуарів розширюється: представляємо новий стіл Manhattan і стільці Cloe, Dafne і Klesia

Незалежно від того, чи шукаєте ви красивий стіл, щоб розмістити всю сім’ю, або надзвичайно зручні стільці для свого куточка для читання, ви можете розраховувати на Scavolini, щоб завершити облаштування вашого дому. Цікаво дізнатися про наші останні новинки? Ми раді представити вам новий стіл Manhattan і стільці Cloe, Dafne і Klesia, фантастичні аксесуари для інтер’єру, які поєднують елегантність сучасного дизайну з максимальною функціональністю.



Манхеттенський стіл

Стіл створює відповідну атмосферу у вітальній, стаючи її співголовним героєм разом із диваном. Ми розробили нові столи Manhattan різних форм, які можна адаптувати до кожної кімнати та зробити атмосферу максимально приємною. Серед численних можливостей ми говоримо про:


- прямокутний і розсувний стіл, ідеальний, якщо у вас є спеціальна їдальня, де гості можуть збиратися для особливих випадків,

- круглий розсувний стіл, який ідеально підходить навіть для маленьких кухонь,

розсувна консоль.




Крісла Cloe, Dafne і Klesia

Стіл кличе стільці: ми не можемо не познайомити вас із красивими сидіннями, також у цьому випадку доступні в різних типах залежно від використання та стилю вашого дому.



Cloe, стілець із конструкцією, доступною як з пофарбованого металу, так і з тканини, стійкої до плям. Цей тип стільців можна складати до 4 одиниць, завдяки чому вони заощаджують простір.



Klesia, розкладне крісло з поліпропілену, доступне в новій колірній гамі та має товщину 5 см у закритому стані.



Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!




19 переглядів0 коментарів

Komentarze


bottom of page