top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Рослини для вітальні




Як прикрасити вітальню рослинами в горщиках

Хто сказав, що навіть у місті не можна жити зелено? Навіть якщо у вас немає балкона або тераси, ви можете створити вдома власний зелений куточок, обставивши вітальню кімнатними рослинами. Крім того, що рослини роблять вітальню красивішою, вони також покращують якість повітря, сприяючи обміну кисню та вселяючи відчуття розслаблення, роблячи навколишнє середовище більш привітним. Давайте разом відкриємо деякі з найпопулярніших кімнатних рослин!





Легко доглядати за рослинами в горщиках

Фікус Еластика

Фікус Еластика, також відомий як каучуконос або каучукове дерево, - це рослина з яскравим і блискучим листям, яке ідеально вписується в сучасні вітальні. Він не потребує особливої ​​уваги та любить непряме світло, завдяки якому його листя може процвітати.


Потос

Потос — плетиста рослина, ідеально підходить для оформлення ефектної вітальні: його довгі звисаючі стебла можна розмістити на полицях і високих меблях або підвісити до опор, створюючи зелений водоспад. Потос надзвичайно витривалий і добре росте навіть в умовах недостатнього освітлення.


Сансевієрія

Чи знаєте ви, що сансеверію ще називають «тещин язик»? Легенда свідчить, що вона росте, слухаючи балаканину за спинами невісток і зятів. Ця рослина чудовий вибір для тим, хто має невеликий досвід догляду за рослинами, оскільки він дуже стійкий і потребує мало води.


Алое віра

Серед улюблених сукулентних рослин виділяється алое вера: воно не тільки естетично привабливе, але завдяки своїм соковитим листям має цілющі для шкіри властивості, зокрема протизапальні, дезінфікуючі та загоювальні. Важливо, щоб грунт повністю висохав між одним поливом і наступним.


Орхідея

Навіть якщо вони потребують трохи більше уваги, орхідеї не можуть бути відсутніми у вітальні. Елегантні та вишукані, вони доступні в різних кольорах і потребують достатньої дози світла.





Де тримати рослини у вітальні

Залежно від плану поверху та планування вітальні, ви можете опрацювати спеціальні кути, щоб виставити свої рослини, надавши вітальні особливої ​​індивідуальності. Очевидно, що кожен вид рослин має різні потреби щодо кількості світла та температури, але рослини віддають перевагу підвіконням, низьким столикам, полицям, полицям книжкових шаф і обладнаним телевізорам.


Якщо меблі займають більшу частину простору, виберіть плаваючий сад у вітальні!





Звертайтеся!





салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854




Ми знаємо про меблі усе!



9 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page