top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Стінові системи. Поділ кімнат без використання стін.



Стиль і простір гармоніюють із стіновими системами

Якщо ви прихильник креативного інтер’єру, пропонуємо вам оригінальні варіанти розділення кімнат у вашому домі? Ми зібрали для вас кілька ідей, як зробити вашу кухню та вітальню ще більш функціональною та затишною. Створіть унікальний дизайн, використовуючи наші стінові системи Fluida, Status або Metro!




Кухня та вітальня разом: геніальний спосіб розділити, не замикаючись

Загальновідомо, що кухня - це серце будинку, а вітальня - його душа. Так чому б не об’єднати ці два простори? Об’єднання кухні з вітальнею може стати ідеальним вибором для створення затишної та динамічної обстановки. Стінова система Fluida - діє як точка поділу між двома зонами, не порушуючи візуальної цілісності. Крім того, що простір здається більшим і просторим, це рішення фактично дозволяє готувати їжу та спілкуватися одночасно, не відчуваючи себе відокремленими від гостей.



Чи знаєте ви, що кожна система має різний дизайн? Чергування базових блоків, стінних блоків, скляних дверей і відкритих стелажів і полиць дає змогу пограти з меблями, розділивши кухню та вітальню креативно та модно. Книги, кімнатні рослини та прикраси, звичайно, вітаються.




Чи переконали ми вас відмовитися від стін або роздільних панелей? Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 +380632415854 Ми знаємо про меблі усе!


11 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page