top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Тримач для кухонного посуду



Хто сказав, що вибір кухонних аксесуарів має бути нудним?

Тримачі для інструментів, окрім того, що вони корисні та практичні, можуть мати свіжий та привабливий дизайн, таким чином, це ідеальні аксесуарами для прибирання і для декорування одночасно. У цій статті ми пропонуємо вам кілька рішень, щоб ваш улюблений посуд завжди був під рукою: який Вам довподоби найбільше для кухні?



Бар для аксесуарів

Ложки, рулони паперу, інші практичні дрібниці: як часто ви хапаєтеся за них між рецептами? Організація зони готування з посудом, який ви використовуєте найчастіше, дозволяє заощадити час, зосередившись виключно на страві. Але де їх розмістити? Ключове слово — підвішування: серед обов’язкових для кухні речей ми, безумовно, акцентуємо увагу на тримачах для аксесуарів, які можна налаштувати за допомогою різних типів гачків. Завдяки ним Ви з легкістю розташуєте все: від ножів для філе риби до планшета для перегляду рецепту.



Крім розміщення під стінками, барну стійку також можна встановити з боків острова, як пропонує Diesel Social Kitchen, перетворюючи себе на практичний тримач для рушників.


Скло і магнітна спинка

Ви обрали сучасний стиль для своєї кухні? Облаштування сучасного середовища також означає вибір високотехнологічних аксесуарів, які, окрім декорування, гарантують високу ефективність. Наприклад, для кухні можна встановити магнітну задню панель із світлого скла, яка забезпечить підсвітку робочої поверхні. Для спинки «Orizzonte» моделі Carattere доступні різні магнітні аксесуари: панель для аксесуарів, полиця-тримач предметів, полиця-тримач рулонів і полиця-тримач для планшета чи книги.




Буазері

Дійсною альтернативою світловій панелі є буазері, яке додає щось додаткове кухонній композиції завдяки своєму сценографічному та ретро-дизайну. Ви вже думаєте, як налаштувати свій обладнаний буазері? На спинці можна розмістити багатофункціональні гачки, полички, тримачі для пляшок та інші аксесуари, корисні в повсякденному житті.



Стінна система

Місце для Setup System і панелі аксесуарів Sign з нижнім, верхнім і/або горизонтальним вертикальним модулями. Переконайтеся самі, як вони ідеально обрамляють робочу зону, надаючи у ваше розпорядження будь-який корисний предмет: від ложки для розмішування соусу до спецій для ароматизації ваших творінь.


Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv


вул. Городоцька 174


+380632415854




Ми знаємо про меблі усе!

14 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page