top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Тумба з мийкою для Вашої кухні



Незалежно від того, любите ви мінімалізм чи фанатик організації, завжди знайдеться тумба для раковини, яка може адаптуватися до ваших потреб і змінити інтер’єр вашої кухні. Тому ми тут, щоб надихнути вас трьома ідеями кухонних меблів з раковиною: ідеально підходять для будь-якого стилю та функціональності, вони додадуть нотки елегантності, а також надзвичайної практичності. Давайте відкриємо їх разом!



1. Тумба під раковину з ящиками

Комплексне рішення, яке поєднує в собі екологію та порядок на кухні: ми говоримо про тумбу для раковини з великими та місткими висувними ящиками, які ідеально підходять для організації всього необхідного на кухні, від комори до посуду і до роздільного збору відходів. Фактично, ящики під раковиною можуть бути доповнені баками, які використовуються для сортування відходів, що полегшує повсякденну діяльність і підтримує охайне та естетично привабливе середовище.



2. Острів з вбудованою раковиною

Чи завжди вашою мрією був відкритий простір з кухонним островом? На додаток до приготування їжі та спілкування одночасно, інтеграція стільниці острова з мийкою дозволяє краще координувати різні приготування на кухні, від чищення овочів до їх подрібнення та приготування. Крім того, острів з раковиною може бути доповнений відкритими або закритими відділеннями, що ідеально підходить для зберігання іншого посуду та дрібної побутової техніки.



3. Розумні стінки над тумбою під раковину

Не пам’ятаєте кроки в рецепті? Запитайте Алексу! Щоб зробити вашу кухню розумнішою та високотехнологічною, Scavolini пропонує спеціальну панель завдань, яка обрамляє шафу для раковини: це обладнана панель, виготовлена ​​з алюмінієвого профілю, на якій розташований інтелектуальний динамік, який контролює та керує різними технологічними системами. для вас.

Ви вже придумали пісню під час миття посуду? Ви можете знайти цю тумбу під раковину на суміжній кухні Dandy Plus.




Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!


14 переглядів0 коментарів

Commentaires


bottom of page