top of page
Пошук
skscavolinileopoli

У якому стилі обставити будинок в горах?



Ідеї ​​та рішення для дизайну інтер'єрів вашого будинку в горах


Ви можете черпати натхнення з навколишньої природи, щоб облаштувати будинок в горах. Натуральні матеріали, такі як дерево та камінь, кольори, натхненні землею, м’які килими, м’які подушки та декорації, що нагадують звивисті форми природи, допоможуть створити комфортне та гостинне середовище.

Або ви можете вибрати більш сучасний стиль, щоб поєднати його з елементами сільського стилю та створити справді дивовижне середовище.

Вибір за вами!




Стиль...на великій висоті!

Навіть перед тим, як організовувати простір, необхідно подумати про кольори, матеріали та джерела освітлення, оскільки ці варіанти вже впливатимуть на оточення та вибір меблів.

Щоб створити теплу та комфортну атмосферу, ось наші пропозиції:


- кольори та матеріали: вибирайте теплі відтінки, такі як бежевий, коричневий або зелений, які нагадують навколишню природу; вибирайте натуральні камені як цілісність зовнішнього вигляду, віддавайте перевагу дереву як для меблів, так і для деталей.


- світло: відправною точкою завжди є хороший баланс між природним і штучним освітленням. Створити затишну атмосферу допоможуть м’яке освітлення та люстри з рустикальними деталями, зверніть увагу м’яке світло дуже приємне холодними зимовими вечорами.




а тепер... місце для меблів!


У гірських будинках панує дерево. Його природна краса, тисячі відтінків і відчуття матеріалу надають навколишньому середовищу відтінок тепла. Будь то підлога, предмет меблів чи деякі деталі, деревина вивільняє чарівну магію всередині будинку, а навколишній простір раптово стає спокійним і живим.

Міцні та функціональні кухні, столи та стільці, шафи або ліжка з необробленої або обробленої деревини для меблювання вашого шале є оптимальним вибором, якщо ви любите сільський стиль. Поєднуйте їх із деталями, які створюють акцент: - книжкові шафи чи стелажі як додаткові місця для зберігання або для демонстрації предметів, які розкажуть про вас - дивани та крісла, обтягнуті м’якими тканинами та ковдрами з вовни або штучного хутра, які створюють додатковий комфорт

- сталеві прилади або дерев'яні деталі для вашої кухні

- аксесуари, наприклад, вишуканий посуд чи дзеркала або дерев'яні прикраси.



Якщо ви не особливо схильні до рустикального стилю, цікавою альтернативою може стати сучасний гірський будинок.

Поєднання сучасних елементів, таких як метал, скло та бетон, з деревом у меблях та аксесуарах. Вибір палітри нейтральних кольорів, таких як білий, сірий і чорний, у поєднанні з більш природними відтінками, які нагадують землю, такими як зелений або блакитний, може створити неповторний інтер"єр.

Чистий і мінімальний дизайн меблів буде корисним для створення відкритого і просторого простору.

А чому б не встановити камін із сучасним дизайном, інтегрований з рештою меблів, щоб зігріти довкілля?



Цей більш свіжий і більш сучасний підхід до гірського життя все одно ідеально поєднується з красою навколишніх ландшафтів.




Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv


вул. Городоцька 174


+380632415854




Ми знаємо про меблі усе!

10 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page