top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Фасади з надзвичайними профілями різних кольорів



Ви плануєте свою кухню? Серед доступних композицій ви можете вибрати кухню з врізною ручкою у фасаді. Поєднання сучасного дизайну, чітких силуетів та неймовірних кольорів, створює неповторний стиль. Подивіться, які вони чудові!




Сучасний і мінімалістичний дизайн

Кухні з врізним профілем вирізняються сучасним і мінімалістичним дизайном: справді, відсутність будь-яких ручок надає їм чіткого, обтічного вигляду.


Однак чи кухня без ручок незручна або непрактична? Втоплений профіль ручки, іншими словами, виїмка, зроблена в шафі, діє як рукоятка для відкривання висувних ящиків і дверей, створюючи бездоганну, гармонійну естетику.





Велика палітра кольорів

Який колір ви б вибрали для своєї кухні з врізним профілем? У Scavolini справді знайдеться щось для кожного, незалежно від вашого смаку та стилю: діапазон відтінків – від нейтральних, таких як білий і бежевий, до яскравих відтінків, таких як червоний, і навіть темних відтінків, таких як синій. Коротше кажучи, все залежить від того, як ви хочете персоналізувати інтер’єр, створюючи унікальну кухонну обстановку, яка задає тон іншим кімнатам у вашому домі.



Блакитна кухня з врізним профілем

Якщо ви завжди віддавали перевагу будиночку на пляжі, а не гірському шале, наша порада — вибрати сині та білі меблі, які одразу створять вам у пам’яті морське узбережжя.




Зелена кухня з врізаним профілем

Зелений — ще один надзвичайно популярний колір, який використовується на сучасних кухнях. Він доступний як у теплих, так і в холодних відтінках: кінцевий ефект завжди дивує та нагадує про природу, створюючи надзвичайно гостинну та комфортну атмосферу на кухні.





Сіра кухня з врізним профілем

Сіра кухня, безумовно, є синонімом елегантності, а в більш сучасних версіях вона використовує «суворі» матеріали, такі як сталь, перетворюючи кімнату на ресторан, відзначений зіркою Мішлена.



Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 +380632415854 Ми знаємо про меблі усе!

9 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page