top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Ще більше простору для вашої творчості на кухні...


Правильне поєднання стилю та комфорту в нових плитах Samsung SlimFit

Дизайн, потужність і гнучкість: варильні панелі Samsung SlimFit збагатять вашу кухню, змінивши спосіб приготування страв. Правильне поєднання стилю та комфорту.





Slim Fit: дуже тонкий верх.

Новий дизайн цієї індукційної варильної поверхні, яку можна інтегрувати в стільниці лише 10 мм.

На кухні ніколи не буває достатньо місця, тому те, що ви знайдете під верхньою поверхнею, можна використовувати для додаткової шухляди. Корисно, правда?!

Flex Zone: простір для гнучкості.

Варильні панелі оснащені незалежними зонами, якими ви можете одночасно керувати, що дозволяє розміщувати каструлі і сковорідки різного розміру. Flex Zone здатна визначити кількість використовуваних каструль, щоб запропонувати вам максимальну гнучкість і рівномірне приготування всіх страв.




Ручка Monolith: все під контролем.

Ви можете просто й точно керувати потужністю та налаштуваннями кожної зони: розмістіть магнітну ручку поруч із елементами керування, які ви хочете використовувати, щоб налаштувати температуру з максимальною точністю, навіть якщо ваші руки брудні. Його можна зняти, щоб легко очистити варильну панель.

PowerControl: обмеження потужності.

Обмежує максимальну потужність варильної поверхні від 3 до 7,4 кВт, для використання сумісного з побутовими лічильниками.

Wi-Fi підключення

Завдяки додатку SmartThings можна контролювати роботу кожної зони та встановлювати сповіщення про завершення приготування, навіть дистанційно. А ще це допоможе вам виправити помилки!




Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!

12 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page