top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Як вибрати окремі предмети меблів для кухні?



Посібник з вибору окремих предметів меблів для кухні

Після вибору конфігурації кухні настає час вибору окремих предметів меблів для кухні. Нижче ми пропонуємо наші рекомендації щодо вибору. Зосередьтеся на оригінальності, вибираючи стильні рішення із достатнім місцем для зберігання. Ось кілька ідей!


Не дивно, але варто віддати перевагу шафі

Шафи - це справжні союзники, які дозволяють зберігати все, що необхідно, вони ідеально підходять для організації, наприклад, столового посуду. Шафа з фасадами Glamour з колекції Exclusiva була створена саме для цього. Ця шафа припаде до душі любителям класичного стилю, оскільки вона прикрасить інтер'єр і привнесе в нього дещицю непідвладного часу стилю, ідеально вписавшись у кухню, яка не зможе залишитися непоміченою. Чи знаєте ви, що як фасад, так і рама з декорованим склом доступні у всіх кольорах лакованої обробки колекції?


Декоративні, але й корисні

Якщо ви віддаєте перевагу мінімалістичній естетиці, ви можете створити лаконічну та гармонійну композицію, розмістивши поруч із зоною кухні меблі, в яких можна буде зберігати побутові електроприлади: як щодо шаф Switch? Завдяки фасадам, які ховаються у боковині та врізним вертикальним ручкам вони можуть вмістити до чотирьох побутових електроприладів, ставши основою чудової організації простору.


Ви вважаєте за краще використовувати стіну по ширині, а не по висоті? Колони зменшеного розміру, з колекції Qi можуть задовольнити ваші потреби зберігання, а також вмістити холодильник, морозильну камеру, духовку та навіть винну шафу.


Незвичайний сервант

Бажаєте додати індустріальний акцент у вашу кухню? Колекція Misfits, представлена в рамках проекту Diesel Get Together, може бути саме тим, що вам потрібно. Елементи Chest і Bridge із забарвленого металу та скла у метропольному стилі роблять інтер'єр динамічним та вміщують все необхідне, від посуду до книг рецептів.


Все, що вам потрібно зробити, це знайти потрібне місце для розміщення цього ексклюзивного серванту!


🇺🇦Україна понад усе!🇺🇦



Хочете якісні меблі? Звертайтеся!



📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣

Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54

Ми знаємо про меблі усе😎

6 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page