top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Як розрахувати відстань між островом і кухнею?

Дизайн

Кроки, які потрібно виконати, щоб створити кухню з островом мрії. Зосередьтеся на відстанях, які потрібно дотримуватися, щоб зробити його функціональним.

Кухня надає багато можливостей дизайну, завдяки своїм особливостям і естетиці, які можна налаштувати. Насправді існує безліч рішень для створення гостинного простору, не забуваючи про практичність. Найголовніше - це відстань між островом і кухнею. Давайте подивимося, як організувати кімнату, добре зробивши виміри крок за кроком.


Крок 1: Насамперед функціональність

Кухонний острів - це мрія: він розширює поверхню стільниці і дозволяє елегантно поєднати середовище відкритого простору. Тому стає необхідним ретельно оцінити відстань між островом і кухнею для легкого щоденного використання.


Зазвичай острів встановлюють в центрі кімнати, звідки можна стежити за всією площею і де він завжди під рукою для приготування їжі. Завдяки своїй універсальності він може виконувати безліч функцій.



Кухонний острів є неминучим союзником для:

- готування на плиті з видом на відкритий простір.

- збільшити поверхню зони різання та / або підготовки.

- надати додатковий простір для відокремлення зони прання та / або зони готування та / або різання.

- додати зручні місця для обіду на кухні.

Кожна з цих можливостей передбачає різне управління робочим середовищем, а також певний дизайн, заснований на бажаному використанні.



Крок 2: Що слід врахувати

Коли йдеться про використання кухонного простору, тут же згадується робочий трикутник. Управління робочим трикутником - тобто перехід між холодильником, плитою і мийкою завжди повинен бути вільним від перешкод і зручним для тих, хто користується цією зоною. А кухонний острів, якщо його не оформити належним чином, може стати досить громіздкою перешкодою!


Тут важливо розглянути всі елементи, які можуть перешкодити або обмежити використання робочого трикутника після встановлення острова, особливо в обмежених просторах.


Найважливіші фактори, на які слід звернути увагу: функціональність духовки та посудомийної машини, відкриття дверцят і ящиків основних блоків та острова, наявність або відсутність висувних полиць, будь-яких крісел та / або табуреток , і будь-який елемент, який може постійно або тимчасово займати відстань між кухнею і островом.

Після того, як будь -який із цих компонентів буде відкритий, він все одно повинен полегшити прохід людини.

Але це ще не все. Навіть використання робочого середовища для кількох осіб передбачає достатні сантиметри, щоб не заважати один одному. Тож будьте обережні, розподіляючи завдання на кухні!


Крок 3: Ідеальні відстані

Якщо кухня має геометричний і безперешкодний план (наприклад, колони або інші конструктивні елементи), в ідеалі по всьому острову повинна бути вільна площа від 100 до 120 см. Такий захід дозволяє комфортно використовувати простір, не заважаючи функціональності робочого трикутника.

Прикладом проектування може бути вибір острова за індивідуальними розмірами з незвичайними формами, який може значно покращити життя на кухні, навіть якщо відстань між кухнею та островом не завжди оптимальна.


Розрахувавши відстань від кухні, настав час вибрати розмір острова, який найбільше відповідає вашим потребам: стандартна глибина зазвичай становить 70 см, 96 см або 120 см. Вибираючи замість цього нестандартні та / або не прямокутні форми, необхідно буде оцінити індивідуальний проект із дизайнерами інтер’єрів Scavolini.




Хочеш кухню, яка не має аналогів? Звертайся! салон Scavolini Lviv м. Львів, вул. Городоцька 174 +380632415854 Ми знаємо про кухні усе!

4 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page